vineri, 11 iunie 2010

Cei care nu pot invata din istorie sunt condamnati sa o repete

Azi nu postez nici un articol incriminator despre oameni corupti. Doresc sa fac ceva mult mai maret decat atat, sa incerc sa deschid niste minti inchise si ochi inchisi care sunt preponderent in dotarea populatiei tarii, dar nu numai.

Similaritatile dintre criza din 1929-1933 si cea de acum sunt prea multe pentru a fi ignorate, dar au fost descrise in presa, astfel ca nu mai insist asupra lor. Ea a fost provocata intentionat si atunci si acum, spre beneficiul acelor cativa care conduc lumea din spatele cortinei, care iau deciziile finale asupra destinului omenirii, dar totusi refuzam sa acceptam si intr-adevar sa luam act de istorie si sa cercetam extrem de amanuntit de data aceasta, pentru a evita si bloca urmatorul pas intamplat conform istoriei, de a aduce in fata justitiei pe toti acestia care atenteaza la siguranta mondiala !

Ceea ce nu intelegem din tot ceea ce este evidentiat in jurul nostru este ca aceasta criza va dura pana la sfarsitul lui 2012 conform tuturor intentiilor de a o scurta… nu va fi posibil ! Cei care o controleaza, o vor inrai si accentua fara precedent in momentul in care multe tari vor rasufla linistite considerand ca au iesit din recesiune, si acest lucru se va intampla inainte de finalul lui 2012. Daca credem ca acum e rau… inseamna ca ceea ce va urma va fi absolut teribil si de neconceput in momentul de fata in imaginatia noastra. Lovitura finala servita intregii lumi va fi data conform unui calcul economic astfel incat sa inglobeze in datorii si sa falimenteze cele mai mari economii ale lumii impreuna cu cele mai mari companii din domeniul automobilelor, resurselor de gaz si petrol, transport aerian.
Intentia de a schimba mersul lumii odata cu predictia maiasa (21.12.2012) de acum cateva mii de ani este certa. Va fi sfarsitul lumii asa cum o stim si inceputul alteia exact cum nu am dorit-o niciodata.

Posibilitatea tarilor de a-si reveni dupa 2012, dupa finalul crizei, de a-si plati datoria enorma acumulata catre creditori va fi aproape de ZERO, subjugand astfel unui sistem monetar fals condus de FMI si Banca Mondiala intreaga lume, implementand politici proprii si modificand constitutii pentru a putea fi conduse de un singur guvern mondial.

Suntem o populatie de 6,5 miliarde de oameni naivi, prost educata si necivilizata, inumana si totusi ne autointitulam inteligenti, rasa superioara, liberi.

O rasa superioara, umana, inteligenta ar raspunde imediat unita si ca un tot unitar la tot raul ce se intampla langa ea…dar din pacate arata exact contrariul, alimentand si alaturandu-se rautatilor pregatite pe aceasta scena mare numita Pamant. Suntem divizati, despartiti de idei politice si religii,scari sociale si diferente de culoare, ceea ce ne face extrem de vulnerabili, slabi si usor de manipulat.

Tind sa cred, sa sper intr-o dezvaluire masiva si urgenta a planurilor reale de salvare a oamenilor acestei tari si lumi, de desteptare a tuturor celor care au mintea ocupata cu “instrumentele” din comertul zilelor noastre menite a le distrage atentia de la adevarata fata a lucrurilor petrecute sub ochii nostri, in tara noastra, cu acordul nostru, aceea de a accepta faptul ca pe zi ce trece tara nu are scapare de mana celor care ii doresc raul, care fac planurile acelor mari conducatori ai lumii, indatorarea cetateanului se petrece in fiecare secunda, transformandu-ne usor si treptat intr-o tara docila,vanduta si datoare, si folosind un cuvant larg raspandit in manualele de istorie din scoala…CUCERITA.

Politica este raul intregii societati, falsul pretext de conducere si decidere a ce e bun si rau pentru om. Sanatatea si viata omului a ajuns sa depinda de un buget alocat de o mana de oameni politici care considera care este pretul vietii si sanatatii noastre.

De ce fiecare tara din lume are buget foarte mic alocat pentru invatamant, ceea ce inveti in scoli este foarte slab calitativ si nu cuprinde cu adevarat ariile importante din viata omului? Pentru ca nu se doreste la nivel mondial ca OMUL sa atinga capacitate de ratiune inalta, sa gandeasca si sa puna intrebari, sa ia decizii pentru el. Stiu ca acum vei zic ca tu singur iei deciziile din viata ta…dar care e viata ta? Ce decizii majore si importante pentru viata ta intr-adevar le poti lua tu?

Resursele si toate bogatiile unei tari ajung sa fie valorificate in interesul unor companii private de catre politicieni, deciziile pentru ce este bun si rau pentru mine si tine sunt luate tot de ei, iau bani imprumut in numele tau si fac investitii majore pe credit in numele tau. Sunt toate acestea in beneficiul tau? Ai fost consultat de ce ai nevoie si de ce nu?
Acele bogatii sunt ale statului, statul este format din oameni, deci implicit acele bogatii ii apartin de drept cetateanului. Cate cazuri stiti ca bogatiile unui stat au fost exploatate strict exclusiv pentru bunastarea populatiei? Sincer… nu stiti nici unul. Au fost folosite si pentru populatie, dar scopul principal de folosinta a ramas si va ramane etern PROFITUL.

Acesta din urma ramane si va domni, pana cand nu vom reactiona, peste valoarea unei vieti omenesti.

Viata unui om este in balanta de venituri si cheltuieli a oricarui stat din lume !

De ce stam si toleram acest sistem abuziv, invechit si extrem de antiuman consfintit de liderii politici drept sistem democratic?

Vi se pare ca ceea ce traim in prezent este democratie? Aveti impresia ca sunteti liberi si ca aveti drepturi? Daca raspunsul dat este pozitiv, va compatimesc si va asigur ca atunci cand veti constientiza ca gresiti, va fi poate extrem de tarziu si imposibil sa mai schimbam ceva.

Prin acest mesaj confirm ca sprijin www.zeitgeist.romania.org, pe care o consider miscarea de eliberare si dezvoltare a mintii inguste a omului, incurajez nevoia acestuia de a-si deschide mintea si a vedea ca toata bunastarea si viata frumoasa pusa in calea lui nu este decat o ademenire si o otravire a mintii, pentru a-l tine ocupat si distras, docil si subjugat, fara drepturi reale si fara puterea de a decide de-adevaratelea pentru el.

Cand sistemul va functiona strict uman si in interesul omului si a valorii acestuia, atunci poti spune ca meriti sa te bucuri pe deplin de acea bunastare si calitate a vietii. Pana atunci, gandestete ca pentru un lucru pe care tu dai poate bani foarte multi, altcineva care munceste efectiv la realizarea sa castiga cativa banuti care abia ii ajung sa-si ia o paine.

Este ABSOLUT VITAL in aceasta perioada pentru a tine strict sub lupa fiecare decizie si activitate politica din tara si din lume, sa ne implicam cu totii pentru a impiedica ca tara sa fie profund indatorata, prost gestionata si antiuman orientata.

Cerceteaza adevarurile din spatele razboaielor mondiale, a celor din Irak si Afganistan, a atentatelor din 11 Sept din SUA, etc si vei descoperi aceleasi persoane responsabile si de vechea si actuala criza economica.

Politica nu iti vrea binele, politicienii nu iau deciziile pentru binele tau. Tot timpul este in balanta pus PROFITUL ! Dar un doctor, un om de stiinta, un profesor, un cercetator DA, iti vor binele, fiinca ei isi petrec viata studiind, cercetand, invatand si vindecand. Acesti oameni sunt viitorul oricarui stat, sunt oameni extrem de bine calificati, dedicati si interesati de omul de langa ei.

Guvernul nostru nu este al nostru, este al lor ! Binele tau nu conteaza fiindca esti prea slab sa iei atitudine si ei stiu foarte bine acest lucru ! Fascim, comunism, socialism, capitalism…toate functioneaza gresit si antiuman, principala doctrina fiind actuala si prea falsa politica monetara, o scamatorie care desfacuta in bucati nu este altceva decat ceea ce cunoastem cu totii… un sistem piramidal de tip MLM, in urma caruia beneficiaza doar varful piramidei si fara sprijinul tau nu s-ar putea aplica. Solutia buna pentru om exista dar nu se vrea schimbare !

Deschideti mintea si ochii si iti va fi profund recunoscator,
Noi Poporul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu