vineri, 28 mai 2010

Adevarata fata a liderilor sindicali...ce se ascunde in spatele iesirilor zilnice de la TV cu indemn la greve si haos

Au fost odata ca niciodata... pe vremea cand altii erau la puterea tarii, cand firme ale sindicalistilor primeau de la stat contracte extrem de grase, in schimbul asigurarii pacii sociale, vremuri bune pentru acesti sindicalisti pe care toti ii vedem zilnic la televiziuni ale mogulilor din opozitie cum urla si cum mintesc si intoxica poporul cu neadevaruri pe care nici ei nu le cred, dar trebuie sa faca acest lucru, deoarece patronii lor, le cer imperativ sa creeze haos pentru a pune mana din nou pe putere si a putea sa fure din nou, cum au facut-o din 90 incoace.
Citeste aici detalii despre demascarea unui partid din opozitie s-a implicat foarte activ la manifestarile stradale recente din Bucuresti.

Matei Bratianu (vezi foto stanga - poza clarifica multe, nu-i asa?), vicepresedinte al Blocului National Sindical (BNS), este, in paralel, deputat PSD de Constanta. In virtutea acestei demnitati, el a fost obligat sa-si publice declaratia de avere si pe cea de interese: detine actiuni la firma SC Postcom Bucuresti, a fost membru in Consiliul de Administratie (CA) al Realitatea Media, detinuta de Sorin Ovidiu Vantu, are cinci terenuri, din care patru mostenite, detine trei case si un apartament, peste 400.000 de lei in conturi si a incasat peste 300.000 de lei din partile sociale pe care le detine la o societate comerciala.

Fostul secretar general al CNSLR Fratia, Valentin Mocanu are declaratia de avere publica, deoarece este acum secretar de stat la Ministerul Muncii. Moca
nu detine un teren, un apartament, o casa si are economii de circa 100.000 lei.

Dumitru Costin, lider BNS, este actionar in doua firme off-shore (doar fraierii ca noi platesc taxe si impozite), Crypton International Ltd. si Interactive Commtech Development SA, societati cu sediul in Insulele Turks si Caicos din Marea Caraibelor, Oceanul Atlantic. Au fost asociati in afaceri cu controversatul Gheorghe Tofan.
Dumitru Costin este inca actionar in Realitatea Media, alaturi de Marius Petcu (lider CNSLR Fratia),
Liviu Luca (liderul sindicatului Petrom), Iacob Baciu (Confederatia Sindicatelor Democratice din Romania) si Ion Popescu (sindicatul Meridian).


Aurel Cornea este liderul Sindicatelor Libere din invăţămant.
El este şi unul dintre directorii SIND Romania, o companie destul de profitabilă care controlează fostul portofoliu hotelier al UGSR, cu o capacitate de aproximativ 20.000 de camere.
Acţionarii companiei sunt CNSLR Frăţia, Cartel Alfa, BNS şi CSDR.
Ginerele lui, Claudiu Florică, a fost un protejat de bază al lui Şerban Mihăilescu, alias Micky Şpagă, dacă ne-am lua după dezvăluirile de presă.
Protecţia lui Micky i-ar fi adus lui Florică, ginerele sindicalistului Aurel Cornea (foto stanga), un contract preferenţial (fără licitaţie) de 54.5 milioane dolari pentru licensarea administraţiei publice, in cadrul informatizării acesteia decise pe vremea lui Adrian Năstase şi continuate in guvernarea Tăriceanu.
Ginerică a intrat in afacere in calitatea lui de preşedinte al reprezentanţei Fujitsu Siemens Computers.
Circa 3.5 milioane dolari au fost palpate, din aşa-zisa donaţie de licenţe pentru invăţămantul mediu şi universitar. Totul a fost făcut din bani publici, fără licitaţie. Se bănuie că Mircea Miclea a cumpărat liniştea sindicatelor din invăţămant, la pachet cu produsele livrate prin Claudiu Florică. Claudiu Florică a ameninţat că dacă Fujitsu Siemens şi partenerii săi nu vor fi incluşi in proiectele MEC, ii dă drumul lui socru-său din cuşcă să pună de o grevă in invăţămant, ce n-a văzut Parisul.
Cel puţin, aşa se aude pe culoarele culiselor.


Vom reveni cu noi detalii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu