vineri, 28 mai 2010

Sfidare pe fata ... mai suportam mult ?

Un secretar de stat in Ministerul Economiei a castigat in aprilie 22.092 lei, iar unul din Ministerul de Interne a fost recompensat cu 11.188 lei.

Un secretar de stat din Ministerul Economiei a avut in luna aprilie un castig net total 22.092 lei, in conditiile in care salariul lunar este de 6.691 lei, potrivit unor informatii publicate de institutie pe site-ul sau. Un alt secretar de stat castiga 18.500 lei. Directorul de cabinet a castigat, luna trecuta, 19.750 lei. De asemenea, un consilier personal a castigat in luna aprilie 22.083 lei. Si Ministerul de Interne a publicat pe site-ul sau un tabel cu veniturile salariale nete. Potrivit acestuia, unul dintre secretarii de stat a primit in luna aprilie 11.188 lei.


Secretarul de stat din Ministerul Economiei cu cel mai mare castig este Constantin Stafie (vezi foto stanga), acesta avand si functia de vicepresedinte in Consiliul Interministerial de Finantare, Garantare si Asigurare (CIFGA) la Eximbank, potrivit unor surse din Ministerul Economiei.
De altfel, aceasta functie ii asigura cea mai mare parte din venit, peste 13.000 lei lunar, potrivit declaratiei de interese.
Stafie detine si functia de administrator la mai multe societati, in calitate de reprezentant al Ministerului Economiei: SC Oltchim SA, SC GDF Suez Energy Bucuresti, SC IAR SA Brasov, SC Oil Terminal SA Constanta si CN Romarm SA Bucuresti.

Potrivit unor informatii din Ministerul Economiei, directorul de cabinet al ministrului este Marian Turlea care a avut in aprilie un castig net de 19.750 lei, in conditiile in care salariul sau lunar este de 3.461lei. Diferenta provine din veniturile obtinute in diverse consilii de administratie. Potrivit declaratiei de interese, este membru in CA de la SC Eon Gaz Romania si SC Distrigaz Comfort SA, SC Hidrotehnica, membru in consiliul de supraveghere la SC Petrom OMV SA si administrator la SC Romaero SA.

In Ministerul Administratiei si Internelor, un secretar de stat castiga 11.188 lei, iar altul 10.832. De asemenea, doi directori generali au primit, luna trecuta, peste 11.000 lei, iar un al treilea peste 10.000 lei. Din cei 1.412 angajaţi din Ministerului Administraţiei şi Internelor, aproape 200 de persoane au avut venituri de peste 4.000 de lei.

Romani de rand fiti solidari in fata crizei !? Trebuie sa facem economii sa trecem si acest hop !? Dar oameni ca cei de sus sunt solidari cu noi ? In nici un caz.

O simpla cerere de la popor pentru guvern : de maine sa fie concediati din aparatul bugetar.
E pur si simplu... SFIDATOR. Doar asa putem face reforma si sa o luam pe drumul bun.

Sursa Articol Partial preluat de AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu